Etsi koulutusta 👉

Haastavat vuorovaikutustilanteet, 2 op

Helsingin seudun kesäyliopisto, paikassa Helsinki
Kesto
1,5 kuukautta
Hinta
180 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 180 EUR)
Seuraava toteutus
16 tammikuuta, 2025 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 8.1.2025
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
1,5 kuukautta
Hinta
180 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 180 EUR)
Seuraava toteutus
16 tammikuuta, 2025 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 8.1.2025
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Haastavat vuorovaikutustilanteet, 2 op

Helsingin seudun kesäyliopisto

Kurssi sopii kaikille, joiden työhön kuuluu tai tulee kuulumaan haastavia vuorovaikutustilanteita. Kokemukset vuorovaikutuksen haasteista ovat yksilöllisiä, joten on kiinnostavaa pohtia yhdessä, millaisia haasteita oma ala tai työtehtävien luonne tuovat esimerkiksi asiakas- ja työyhteisövuorovaikutukseen. Tämän kurssin rikkaus on se, että osallistujat voivat edustaa opiskelija- tai työelämänäkökulmaa. Yhdessä rakennamme merkityksiä ja ymmärrystä ympäröivästä maailmasta!

Kurssilla on kolme läsnäoloa vaativaa lähitapaamista (23.1.2025, 6.2.2025 ja 20.2.2025 klo 17.15–19.45), jolloin puhumme vuorovaikutuksen haasteista teoriatasolla, keskustelemme pienryhmissä ja teemme ryhmätehtäviä. Kurssisuoritukseen kuuluvat myös kirjalliset alku- ja lopputehtävät. Näiden lisäksi teemme mahdollisesti tapaamisiin orientoivia välitehtäviä. Hyväksytty suoritus edellyttää aktiivista ja sitoutunutta työskentelyä sekä sovittujen tehtävien tekemistä määräajassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Haastavat vuorovaikutustilanteet, 2 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

16 tammikuuta, 2025

  • Hybriditoteutus
  • Helsinki
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 8.1.2025

Kohderyhmä

Työelämän haastavia vuorovaikutustilanteita kohtaavat.

Aikataulu

  • to 23.1.2025 klo 17.15–19.45 lähitapaaminen
  • to 6.2.2025 klo 17.15–19.45 lähitapaaminen
  • to 20.2.2025 klo 17.15–19.45 lähitapaaminen

HUOM! Kurssi alkaa orientoivalla tehtävällä, joka tulee olla tehtynä ennen ensimmäistä (23.1.2025) lähitapaamista. Tehtäväohjeistus löytyy 16.1.2025 avattavalta Moodle-alueelta. Lähitapaamisten paikka vahvistuu kevään aikana.

Kouluttaja

Kurssin opettajana toimii puheviestinnän yliopisto-opettaja Maiju Ranta. Hän työskentelee päätoimisesti Helsingin yliopistossa, jossa hän toimii opetustyön lisäksi myös äidinkielen yksikön esihenkilönä.

Maiju on aiemmalta koulutukseltaan sairaanhoitaja AMK ja hän on työskennellyt vuosia vaikeasti loukkaantuneiden potilaiden hoitoon erikoistuneessa yksikössä, Töölön tapaturma-asemalla. Hän on kouluttautunut Debriefing-istunnon ohjaajaksi ja on toiminut yksikkönsä kriisityön vastuuhenkilönä. Maiju on monipuolinen viestintä- ja vuorovaikutusalan asiantuntija. Hän on taitava kouluttaja tilanneherkkyyttä ja stressinsietokykyä vaativissa työyhteisöjen tilanteissa. Opettajana Maiju edistää monipuolisten viestintä- ja vuorovaikutustaitojen sekä sisäisen varmuuden kehittymistä. Hän huolehtii, että oppiminen tapahtuu levollisessa ympäristössä turvallisuuden tunnetta korostavin menetelmin.

Kustannukset

180,00 €. Kurssimaksu sisältää Helsingin yliopiston perimät maksut.

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Haastavat vuorovaikutustilanteet, 2 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin seudun kesäyliopisto
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...

Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu