Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet
Tämä koulutus ei vain syvennä osaamistasi, vaan myös varustaa sinut ja tiimisi työkaluilla, jotka ovat elintärkeitä ravintolasi menestyksen kannalta.
Koulutuksen sisältö
Tämän valmennuksen avulla syvennät ymmärrystäsi ja osaamistasi keskeisillä alueilla, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä lounasravintolan kannattavuuden ja asiakastyytyväisyyden kannalta.
Koulutus keskittyy seuraaviin aihealueisiin
Ruokalista ravintolan vetovoimatekijänä ja laadukkaan ruokatuotteen merkitys: 2 tunnin sessio, jossa keskitytään ruokalistan suunnittelun strategioihin, jotka lisäävät ravintolan houkuttelevuutta ja varmistavat korkealaatuisen asiakaskokemuksen.
Ruokatuotantoprosessin kulmakivet – suunnittelusta raportointiin: 2 tunnin sessio, joka tarjoaa kattavan katsauksen ruokatuotantoprosessin eri vaiheisiin, mukaan lukien volyymien hallinta, hävikin vähentäminen ja ravitsemuksellisen laadun varmistaminen. Miten raportoinnilla tiedon analysoinnilla voidaan parantaa liiketoimintaa.
Koulutuksen tavoitteet
- Vahvistaa henkilökunnan osaamista ruokalistan suunnittelussa ja toteutuksessa.
- Opettaa keinoja laadukkaan ja kannattavan ruokatuotannon varmistamiseksi.
- Antaa työkalut tehokkaaseen resurssien hallintaan ja hävikin vähentämiseen.
- Korostaa ravitsemuksellisen laadun merkitystä ravintolatoiminnassa.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.Seuraavat toteutukset
Kohderyhmä
Tämä koulutus on suunnattu lounasravintolan keittiöhenkilökunnalle ja esihenkilöille, jotka ovat vastuussa ruokatuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta. Koulutus tarjoaa arvokasta tietoa ja taitoja kaikille, jotka haluavat parantaa ravintolansa kannattavuutta ja ruokatuotteen laatua. Teemme koulutuksesta myös yrityskohtaisia räätälöityjä koulutuksia.
Koulutuspaikka
Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Haagan kampuksella osoitteessa Pajuniityntie 11, Helsinki.
Kouluttaja
Tiina Yrjölä
Tiina on vahva ruokailupalveluiden kehittäjä ja johtaja ja hänellä on vahva kokemus ravintolan ruokatuotannon prosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Koulutukseltaan Tiina on Terveystieteiden maisteri ja ravintotalouden ammatinopettaja
Kustannukset
340 eur + alv 25,5% =426,70 €
Ota yhteyttä
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business
Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...