Etsi koulutusta 👉

Tekoälyn hyödyntäminen majoitus- ja ravintola-alalla

Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekoälyn hyödyntäminen majoitus- ja ravintola-alalla

Tekoälyn hyödyntäminen majoitus- ja ravintola-alalla

Koulutus keskittyy ChatGPT:n ja muiden tekoälytyökalujen hyödyntämiseen majoitus- ja ravintola-alalla. Pyrkimyksenämme on tarjota osallistujille syvällinen ymmärrys siitä, kuinka tekoäly voi mullistaa asiakaspalvelun, operatiivisen tehokkuuden ja markkinointistrategiat tässä dynaamisessa toimialassa. Koulutuksen aikana käymme läpi, miten ChatGPT ja muut tekoälypohjaiset ratkaisut voivat auttaa yrityksiä parantamaan asiakaskokemusta ja automatisoimaan rutiinitehtäviä. 

Lisäksi tutustumme siihen, miten tekoäly voi tukea luovaa sisällöntuotantoa ja tarjota uusia näkökulmia datan analysointiin.

Koulutuksen kuvaus

Johdanto

Aloitamme katsauksella ChatGPT:n perusteisiin ja sen merkitykseen majoitus- ja ravintola-alalla. Keskustelemme, miten tekoäly voi auttaa tarjoamaan räätälöityä palvelua, hallitsemaan varauksia, vastaamaan asiakaskysymyksiin reaaliajassa ja parantamaan asiakaskokemusta.  

ChatGPT:n perusteet majoitus- ja ravintola-alalla  

Tutustumme ChatGPT:n toimintaan ja perusteisiin, keskittyen erityisesti siihen, miten se voidaan integroida majoitus- ja ravintola-alan eri osa-alueisiin. Tarkastelemme esimerkkejä ChatGPT:n käytöstä asiakaspalvelussa, palautejärjestelmissä, varausprosesseissa ja usein kysyttyjen kysymysten automatisoinnissa.  

ChatGPT:n edistyneet ominaisuudet majoitus- ja ravintola-alalla

Syvennämme tietämystämme ChatGPT:n edistyneistä ominaisuuksista, kuten visuaalisen sisällön luomisesta markkinointia varten, asiakastietojen analysoinnista ja ruokalistojen sekä tarjousten automatisoituun päivittämiseen. Tämä osio auttaa ymmärtämään, miten tekoäly voi tehostaa ja uudistaa toimintaa alalla.  

Muut tekoälytyökalut ja niiden hyödyntäminen majoitus- ja ravintola-alalla 

Laajennamme näkökulmaamme ChatGPT:stä tarkastelemalla muita tekoälytyökaluja, jotka voivat tukea alaa. Käymme läpi, miten tiedonhaku, PDF-tiedostojen analysointi ja asiakasarviointien käsittely voivat auttaa ymmärtämään asiakastarpeita paremmin ja optimoimaan palvelutarjontaa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekoälyn hyödyntäminen majoitus- ja ravintola-alalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Kouluttaja

Lasse Rouhiainen

Lasse Rouhiainen on bestseller-kirjailija sekä kansainvälisesti tunnustettu asiantuntija tekoälyn ja ChatGPT-teknologian alalla. Hänellä on suomalaiset juuret, Lasse asuu ja työskentelee Espanjassa. Hän on erikoistunut auttamaan yrityksiä integroimaan tekoälyratkaisut liiketoimintaansa ja kehittämään kattavia tekoälystrategioita. 

Lasse on julkaissut uuden kirjan aiheesta ChatGPT. Kirja "CHATGPT - 101 Things You Must Know Today About ChatGPT and Generative AI" nousi Amazonin bestseller-listalle elokuussa 2024. Lisäksi hän on pitänyt ChatGPT- ja tekoälykoulutuksia monille eri alojen yrityksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoälyn hyödyntäminen majoitus- ja ravintola-alalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu