Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia)
Koulutus antaa pätevyyden ruoanvalmistuksen tehtävissä ravintoloissa, kahviloissa, liikenneravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, cateringalan yrityksissä, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalousalan toimipaikoissa tai juhla- ja pitopalveluyrityksissä.
Tavoitteet
Tavoitteena on, että henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) ja siihen sisältyvän työssäoppimisjakson kautta työllistyt tai mahdollisuutesi työllistymiseen paranee olennaisesti. Opiskelu tapahtuu suomen tai ruotsin kielellä.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.Seuraavat toteutukset
Kohderyhmä
Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen.
Aikataulu
Yksilöllinen koulutusaika opiskelijan aikaisemmista tiedoista ja henkilökohtaisista valinnoista riippuen.
Kustannukset
Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.
Ota yhteyttä
Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa
Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...
Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä