Etsi koulutusta 👉
Koulutus
5,0 (1 Arvioinnit)

Advancing Negotiation Skills Course - Kehittyvä neuvottelutaito

Scotwork, paikassa Helsinki
Kesto
2 päivää
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Advancing Negotiation Skills Course - Kehittyvä neuvottelutaito

Kehittyvä  neuvottelutaito -valmennus

Scotworkin Kehittyvä Neuvottelutaito -valmennus on vaikuttava, tilanneharjoitteluun perustuva valmennus. Se kehittää tehokkaasti jo olemassa olevia neuvottelutaitoja, opettaa uusia taitoja ja tekniikoita, antaa varmuutta hankalien tilanteiden kohtaamiseen ja auttaa parantamaan neuvottelutuloksia tehokkaasti. Kurssia on kehitetty jo yli 40 vuoden ajan, jonka takia osaamme tunnistaa ne taidot, jotka oikeasti toimivat ja jotka eivät toimi. Valmentajat ovat käytännön liike-elämän koulimia ammattilaisia, jotka tarjoavat hyvin käytännönläheisen valmennuskokemuksen. Valmennuspäivät sovitaan erikseen.

Valmennuksen kesto on 2 intensiivistä valmennuspäivää, joiden aikana pääpaino on tekemisessä. Puolen päivän kertaus järjestetään Online -etävalmennuksena, joka varmistaa opittujen asioiden jalkauttamista käytäntöön. Valmennuksen 4 sykliä koostuvat teoriasta, valmistautumisesta, harjoittelusta ja analysoinnista. Yrityskohtainen valmennus räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita ja tavoitteita. Scotworkin Kehittyvä Neuvottelutaito -kurssi on tunnettu juuri suuresta vaikuttavuudesta. Se opettaa konkreettisella tavalla taitoja, joilla saavutetaan parempia tuloksia. Yli 25.000 osallistujan tutkimus osoittaa, että kurssin hinta on saatu yli 16 kertaisesti takaisin jo 12 viikossa.

Mitä Kehittyvä neuvottelutaito -valmennus opettaa?

KEHITTÄMÄÄN TILANNEHALLINTAA

Hyvän neuvottelutekniikan kulmakivi on tilannehallinta, eli ymmärrys missä olet ja mitä seuraavaksi kannattaa tehdä. 

KESKITTYMÄÄN OLENNAISEEN

Valmistautumistyökalumme auttaa määrittelemään selkeät tavoitteet ja prioriteetit.

YMMÄRTÄMÄÄN NEUVOTTELUPROSESSIN

Kahdeksan askeleen prosessin tuntemus auttaa siirtymään eteenpäin neuvottelun eri vaiheissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Advancing Negotiation Skills Course - Kehittyvä neuvottelutaito , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä valmennus on täydellisesti räätälöity jokaiselle, joka neuvottelee jollakin tasolla ulkoisia tai sisäisiä neuvotteluita. Valmennamme ihmisiä kaikista työrooleista: Myyjiä, ostajia, kehittäjiä, HR:ää, johtoa ja monia muita.

Aikataulu

Avoimeen valmennukseen sisältyy 2 lähipäivää.

Kustannukset

2890 € + ALV

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Advancing Negotiation Skills Course - Kehittyvä neuvottelutaito ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Scotwork
Mannerheimintie 109
00280 Helsinki

Scotwork yhdistää maailmanlaajuisen osaamisen paikalliseen asiantuntemukseen

Maailma vuonna 1975 oli hyvin erilainen. Tuolloin neuvottelutaitoja tuskin ymmärrettiin tai valmennettiin. Yhden Scotworkin perustajan sanoin: ”Työnantajani ei antanut minulle mitään ohjeita tai perehdytystä kuinka neuvotellaan. Minun täytyi harjoitella kaikki kokeilemalla ja virheiden kautta.” Muuttuvat ajat vaativat uutta lähestymistapaa, joten Scotworkin...

Lue lisää kouluttajasta Scotwork ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
Anne H
5/5
08 heinä 2024
Todella hyvä valmennus

Paras valmennus, johon olen osallistunut. Mielenkiintoiset tilanneharjoitukset, jotka kaappasivat osallistujat mukaansa ja aika kului nopeasti. Suosittelen ehdottomasti kaikille...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu