HACCP järjestelmän rakentaminen
Elintarvikkeiden tuoteturvallisuusriskien hallitseminen on olennaista elintarvikkeiden valmistuksessa. Valmistajan tulee ymmärtää riskit kokonaisvaltaisesti, ne tulee tunnistaa ja niitä tulee hallita. HACCP -periaatteiden käyttö on lakisääteinen velvollisuus.
Bureau Veritaksen HACCP järjestelmän rakentaminen -koulutuksessa käsitellään HACCP -periaatteita ja niiden toteutusta käytännön esimerkein. Koulutuksessa perehdytetään myös järjestelmän ylläpitoon ja kelpuuttamiseen elintarviketurvallisuusstandardien vaatimusten mukaisesti.
Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:30:
- Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
- HACCP järjestelmän laatimisen velvoite
- HACCP järjestelmän rakentaminen ja ylläpito
- HACCP järjestelmän todentaminen ja kelpuutus
- Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta HACCP järjestelmän rakentaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.Seuraavat toteutukset
Kohderyhmä
Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville ja sopii esimerkiksi kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.
Kouluttaja
Hanna Manninen, johtava arvioija, Bureau Veritas Certification Finland
Mannisella on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B- kuin B-to-C-sektoreilla. Auditoijana hän on erikoistunut elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditointeihin. Kouluttajana Manninen toivoo innostavansa elintarvikealan yrityksiä käyttämään HACCP-järjestelmää elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.
Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa
Ota yhteyttä
Maailmanluokan kumppani osaamisen kehittämiseen
Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Bureau Veritaksen n. 50 asiantuntijan joukko palvelee Suomessa asiakkaitaan sitoutuen kaikessa toiminnassaan vahvoihin eettisiin periaatteisiin. Globaalisti Bureau Veritaksella on yli 78 000 työntekijää ympäri maailmaa. Bureau Veritaksen koulutuspuoli tarjoaa kattavia ja...
Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Keskiarvo: 5
Kouluttajalla oli hyviä käytännön esimerkkejä arviointikysymyksistä HACCP-järjestelmää koskien.
Rento ote koulutukseen, silti asiantunteva. Hyvin käytännön esimerkkejä. Ryhmätyöt kivoja (vaikka alkuun niiden hyödyllisyyttä epäilin).
Verkkototeutus oli tosi hyvä, kaikki sujui erinomaisesti ja aikaa säästyi.