Etsi koulutusta 👉

Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle

OSAO Edu Oy, paikassa Oulu
Kesto
8 kuukautta
Kesto
8 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle

OSAO Edu Oy

Koulutus on asiakaslähtöiseen ajattelutapaan pohjautuva tuotekehitys- ja tuotteistamiskoulutus, jossa perehdytään mm. seuraaviin teemoihin:

  • tuoteideointi ja -suunnittelu
  • kuluttajatutkimukset ja tuotetestit
  • reseptioptimointi, hinnoittelu ja kustannuslaskelmat
  • prosessin suunnittelu
  • aistinvaraisen arvioinnin menetelmät sekä aistinvaraisen ja mikrobiologisen laadun ja säilyvyyden arviointi
  • pakkausmerkinnät ja -suunnittelu
  • tutkimustulosten analysoinnin menetelmät ja tavararyhmähallinnan perusteet.

Koulutus koostuu kymmenestä 27 opiskelijatyötunnin laajuisesta osiosta, jotka toteutetaan neljässä eri osa-alueessa. Voit ilmoittautua kaikkiin tai vaikkapa vain yhteen osa-alueeseen.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan pääasiassa etäyhteydellä. Opiskelijoiden on mahdollista käyttää OSAOn elintarvikealan työsalia tuotekehitysprojektien ja/tai aistinvaraisen arvioinnin yhteydessä. Osa-alueen 4. lopussa pidetään yhteinen tuotteiden/kehitysprojektien esittelytilaisuus läsnäolotapahtumana, johon on mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä.

Jokaisessa osa-alueessa on teoriaosuus ja pieni tuotekehitysprojekti, jonka voi tehdä yksin tai ryhmässä.

Opiskelija, joka on suorittanut hyväksytysti vähintään osa-alueen tai sen osan (teoria tai kehitysprojekti), saa suorituksesta todistuksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat elintarviketeollisuudessa, erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskentelevät henkilöt. Koulutukseen voi hakeutua koulutustaustasta riippumatta kaikki kohderyhmään kuuluvat.

Myös työvoiman ulkopuolella olevat henkilöt (esim. kotivanhemmat, eläkeläiset ja osatyökykyiset) voivat hakeutua koulutukseen.

Aikataulu

Koulutuskokonaisuus toteutetaan ajalla 25.3. – 22.11.2024.

Osa-alue 1. Asiakaslähtöinen tuotekehitys

  • Teoriaopinnot 25.3.-15.4.2024
  • Kehitysprojekti 1.4.-17.5.2024

Osa-alue 2. Tuotekehitysosaaminen ja -teknologiat

  • Teoriaopinnot 22.4.-13.5.2024
  • Kehitysprojekti 29.4.-7.6.2024
  • Aistinvarainen arviointi 29.4.-31.5.2024

Osa-alue 3. Jalostusasteen nostaminen

  • Teoriaopinnot 26.8.-16.9.2024
  • Kehitysprojekti 2.9.-11.10.2024
  • Aistinvarainen arviointi 2.9.-4.10.2024

Osa-alue 4. tuoteportfolio, tuote ja palvelu

  • Teoriaopinnot ja kehitysprojekti 12.8.-22.11.2024

Koulutuspaikka

Teams-ympäristö, mahdolliset lähijaksot ja työsalityöskentely OSAO Kaukovainion yksikkö, Palvelut. Kotkantie 2C, 90250 Oulu.

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksutonta.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO Edu Oy
Kotkantie 2
90250 Oulu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...

Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu