Etsi koulutusta 👉

Kannattavuus ja hinnoittelu -verkkokurssi

Taitotalo, Verkossa
Kesto
muutamia tunteja
Koulutuskieli
suomi
Kesto
muutamia tunteja
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kannattavuus ja hinnoittelu -verkkokurssi

Taitotalo

Kurssin käytyäsi pystyt tarkastelemaan kannattavuutta katetuottolaskennan keinoin sekä tunnet erilaisia kannattavuuteen liittyviä kustannuskäsitteitä.

Kurssi sisältää verkkoluentojen lisäksi itseopiskelumateriaalia (harjoitustehtäviä vastauksineen) sekä verkkotentin, jonka avulla voit testata omaa osaamistasi.

Kurssi toteutetaan verkkototeutuksena, itsenäisesti opiskellen. Arvioitu suoritusaika on muutamia tunteja. Kurssin voi tehdä kerralla tai useammassa osassa. Kurssin voi myös käydä halutessaan läpi useampaan kertaan. Saat halutessasi kurssista osallistumistodistuksen. 

Koulutukseen ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään muutaman arkipäivän sisällä lasku. Kun lasku näkyy meillä maksettuna, saat tunnukset sähköiseen oppimisympäristöön.

Ohjelmassa

  • Verkkokurssin verkkoluennot
  • Verkkokurssin esittely
  • Yrityksen toimintaympäristö, laskentatoimen rooli
  • Yrityksen tuotot ja kustannukset
  • Eri kustannuskäsitteitä
  • Kannattavuuslaskenta - Katetuottoajattelu
  • Hinnoittelu
  • Itseopiskelumateriaali (harjoitustehtäviä vastauksineen)
  • Verkkotentti, josta saat palautteen välittömästi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kannattavuus ja hinnoittelu -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

henkilöille, jotka tarvitsevat sisäisen laskentatoimen perustietämystä ja haluavat oppia tekemään ja tulkitsemaan organisaation kannattavuutta kuvaavia laskelmia

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kannattavuus ja hinnoittelu -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu