Etsi koulutusta 👉

Eläinalan esihenkilöpäivät

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
2 päivää / 1 päivä
Hinta
190 - 350 EUR + alv 25,5 % (yht. 238,45 EUR, 439,25 EUR)
Seuraava toteutus
29 tammikuuta, 2025 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää / 1 päivä
Hinta
190 - 350 EUR + alv 25,5 % (yht. 238,45 EUR, 439,25 EUR)
Seuraava toteutus
29 tammikuuta, 2025 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Eläinalan esihenkilöpäivät

Taitotalo

Tervetuloa järjestyksessään toiseen Eläinalan esihenkilöille suunnattuun kaksipäiväiseen seminaariin!

Kiinnostaako sinua, miten voit hyödyntää palvelumuotoilua ja luoda omaa yrityskuvaa sen avulla? Miltä eläinalan yrittäjyyden menestystekijät näyttäytyvät juuri nyt. Pidätkö huolta omasta jaksamisestasi? 

Vuoden 2025 aiheet sisältävät mm. Eläinalan yrittäjyyden menestystekijöitä, palvelumuotoilun hyödyntämistä yrityksessä sekä työvälineitä ihmisten väliseen kommunikaatioon. Seminaarin ensimmäinen päivä on suunnattu erityisesti eläinalan yrittäjille. Toisena päivänä ohjelmasisältö sopii niin esihenkilöille, yrittäjille kuin kaikille muille ihmisten parissa työskenteleville.

Huippuluokan puhujia - kuulet alan johtavilta asiantuntijoilta inspiroivia puheenvuoroja ja käytännön vinkkejä. 

Verkostoitumismahdollisuuksia - laajenna ammatillista verkostoasi ja vaihda ajatuksia samanhenkisten kollegoiden kanssa. 

Uusia näkökulmia johtajuuteen - saat tuoretta tietoa ja oivalluksia, jotka auttavat sinua menestymään esihenkilötehtävissäsi. 

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta kehittää itseäsi ja johtajuuttasi. Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi vuoden huipputapahtumassa! 

Torstai 30.1.2025 luennoitsijat

Eläinalan yrittäjyyden menestystekijät, eläintenkouluttaja, yrittäjä, Janina Rönnqvist

  • Mikä on resepti menestyvään yritystoimintaan ja millainen on menestyvä yrittäjä?
  • Luennolla käydään läpi liiketoiminnan menestystekijöitä eläinalan esimerkein.

Palvelumuotoilu eläinalan yritysten kehittämisen välineenä, kouluttaja Kimmo Viitanen

  • Millaisia palveluideni pitäisi olla?
  • Miten teen palveluistani asiakkaille merkityksellisiä ja miten erottaudun muista? 
  • Mitä minun kannattaa tai pitäisi yrityksestäni ja palveluitani kertoa?

Yrittäjän jaksaminen ja työhyvinvointi, hyvinvointivalmentaja, eläintenkouluttaja ja yrittäjä Venny Valle

  • Eläinalan yrittäjän/esihenkilön (työ)hyvinvointi ja työssä jaksaminen
  • Työelämän vaatimukset kasvavat jatkuvasti ja samalla kasvaa omasta hyvinvoinnista huolehtimisen merkitys. Tällä luennolla käydään läpi (työ)hyvinvoinnin kulmakivet etenkin jaksamisen näkökulmasta. Lähestymme hyvinvointia laajasti ja perinteisten teemojen kuten liikunnan, ravinnon ja palautumisen lisäksi mietimme mm. hermoston toiminnan ja tunnetaitojen roolia osana työhyvinvointia Käytännönläheinen luento ottaa huomioon eläinalan erityispiirteet ja tarjoaa helposti toteutettavia vinkkejä arkeen, joilla parantaa omaa jaksamista.

Perjantai 31.1.2025 luennoitsijat

Sisäiset työsopimukset ja yhteistyösopimukset kuntoon, kuinka onnistua rekrytoinnissa? asianajaja Teppo Laine

  • Työsuhteen perustaminen ja rekrytointi
  • Työsuhde – alihankintasuhde – Vuokratyösuhde (mitä ihmettä, mistä kyse milloinkin?)
  • Työsopimuksen muuttaminen

Insights Explore, Persoonallisuusluokitus ja sen hyödyntäminen vuorovaikutuksen ja viestinnän välineenä, johtamis- ja kehitysasiantuntija, Erwin Van Drongelen

  • Mikä on Insinghts Explore?
  • Miten hyödynnät sovellusta päivittäisessä työssäsi asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa
  • Kenelle Insinghts Explore on suunnattu
  • Miten eri persoonallisuuksien tunnistaminen helpottaa toimintaasi omassa työympäristössäsi mm. henkilökunnan kanssa

Luento toteutetaan englannin kielellä, mutta paikalla on Idexxiltä henkilöitä apuna kääntämässä kysymyksiä ja vastauksia suomeksi.

Luennoitsijoiden esittelyt

Torstain luennoitsijat

Janina Rönnqvist, eläinalan yrittäjä, Kissakoulu Felidae

Janina Rönnqvist on eläinalan yrittäjä ja liiketalouden tradenomi. Hänellä on pitkä tausta eläinalalla työskentelystä, hevosten hoidosta ja ratsastuspalveluiden ohjaamisesta nykyiseen eläintenkouluttajana toimimiseen. Janina on ohjannut kouluttajana koirien sekä kissojen omistajia ja luennoinut kissoihin liittyvistä aiheista, kissojen ollessa hänen erityisosaamistaan. Tradenomin opinnot painottuivat liiketoiminnan kehittämiseen sekä yrittäjyyteen ja opintojensa aikana hän pitchasi yritykselleen kehittämisstipendin Linnan Business Turnajaisissa. Janinan kiinnostuksen kohteet ja halu auttaa muita johtivat lopulta Hämeen ammattikorkeakoulussa tehtyyn opinnäytetyöhön eläinalan yrittäjyyden menestystekijöistä.

Kimmo Viitanen, kouluttaja, Taitotalo

Kimmo toimii liiketoiminnan, esimiestyön ja palvelumuotoilun kouluttajana sekä palvelumuotoilijana ja valmentajana eri organisaatioille toteutettavissa palveluiden kehittämishankkeissa. Kokemusta eri osapuolia osallistavista palvelujen kehittämisprojekteista on vuosien aikana kertynyt useamman sadan yrityksen kanssa. 

Venny Valle, hyvinvointivalmentaja, eläintenkouluttaja ja yrittäjä, PAWA training

Venny on hyvinvointivalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä, jonka aiempi tausta on tapahtumamaailmasta ja kansainvälisen IT-konsulttitalon markkinoinnista. 

Venny tarjoaa työhyvinvointivalmennusta sekä hevosavusteista toimintaa sekä työyhteisöille että kuluttajille. Valmentajana hän on erikoistunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, uupumuksen ennaltaehkäisyyn ja siitä toipumiseen, stressinhallintaan sekä palautumiseen. Venny huomioi valmennettavat kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon niin fyysisen, psyykkisen, henkisen kuin sosiaalisenkin hyvinvoinnin. 

Venny on myös pitkän linjan hevosharrastaja sekä hevosiin erikoistunut koulutettu eläintenkouluttaja. Hevosissa häntä kiehtoo niiden herkkyys, tunneälykkyys sekä kyky tuoda näkyväksi asioita, joita ihmisen itsensä voi olla vaikea tunnistaa. 

Perjantain luennoitsijat

Teppo Laine, asianajaja, osakas, Asianajotoimisto Legistum Oy   

Kouluttajana toimiva Asianajotoimisto Legistum Oy:n osakas ja asianajaja Teppo Laine on toiminut asianajajana vuodesta 2008 lähtien. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa yksityisyrittäjänä liikejuridiikan alalla vuodesta 2001 lähtien sekä lukuisissa esihenkilötehtävissä. Teppo hallitsee laajasti eri oikeusaloja, ja työoikeus on yksi hänen vahvimmista osaamisalueistaan. Teppo on toiminut äärimmäisen pidettynä kouluttajana jo yli 10 vuotta. Koulutuksissa ei paneuduta yksittäisiin lainkoukeroihin, vaan asiat käydään läpi käytännönläheisesti ja Tepon omien kokemusten pohjalta.

Erwin Von Drongelen, Johtamis- ja kehitysasiantuntija, IDEXX Laboratories

Erwin työskentelee Idexxillä johtamis- ja kehitysasiantuntijana Amsterdamissa, Alankomaissa. Hän on toiminut seitsemän vuoden ajan yritysmaailmassa henkilöstöhallinnossa ja kouluttajana sekä taustaltaan hän on myös yritysantropologi eli Erwin on tutkinut ihmisten käyttäytymistä.

Eläinalan esihenkilöpäivät järjestetään Taitotalon Kongressikeskuksessa Pitäjänmäellä. Aamu aloitetaan 8.30-9.00 aamukahvilla ja varsinainen ohjelma alkaa klo 9.00. Päivä päättyy 16.15. Päivän aikana pidetään lounastauko sekä iltapäivällä kahvitauko sopivassa kohtaa ohjelmaa.

Yhden päivän hinta on 190€ + alv. Kahden päivän kokonaisuus 350€ + alv. Hintaan sisältyy sähköiset materiaalit sekä tarjoilut. 

Tapahtuman yhteistyökumppanit        
 

  • IDEXX Laboratories
  • SteripolarVET
  • Mielentäydeltä

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

29 tammikuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

29 tammikuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

30 tammikuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Eläinalan esihenkilöpäivät on suunnattu erityisesti eläinalalla toimiville yrittäjille sekä esihenkilöroolissa alalla toimiville. Voit toimia eläinklinikalla tai eri tyylisissä eläinalan yrittäjän tehtävissä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläinalan esihenkilöpäivät? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu