Jyrki Sukula
Hyvä ruoka on hyvinvoinnin ja nautintojen perusta
Jyrki Sukula on suosittu TV-kokki, HK Ruokatalon entinen luova johtaja, ravintoloitsija, viinien maahantuoja, catering-yrittäjä sekä maanviljelijä, jolla on oma viinitila Italiassa. &quotHyvä ruoka on hyvinvoinnin ja nautintojen perusta&quot, hän uskoo. Hän on myös tunnettu Kuppilat Kuntoon -TV-ohjelmasta, jossa hän auttaa pulaan jääneitä ravintoloita parempaan liiketoimintaan jatkossa.
Jyrkillä on näpeissään koko ruokaketju, ja populaarina hyvän ruoan sanansaattajana hän pystyy vaikuttamaan suoraan siihen, mitä löytyy kaupan einestiskistä ja yritysten juhlapöydistä.
Lisäksi Sukula on kirjoittanut useita kirjoja. Aiheina ovat olleet herkullisten reseptien lisäksi myös esimerkiksi vähähiilihydraattinen ruokavalio sekä moderni ruokakulttuuri ja suomalainen design.
Energinen ja ehtivä Jyrki on uransa aikana järjestänyt noin 7 000 eri tilaisuutta yhteensä noin miljoonalle vieraalle.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Jyrki Sukula, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.Seuraavat toteutukset
Ota yhteyttä
Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!
Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...
Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä