Etsi koulutusta 👉

Vaikuttajaviestintä EU:ssa

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
6 tuntia
Hinta
555 - 655 EUR + alv 25,5 %
Seuraava toteutus
13 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
6 tuntia
Hinta
555 - 655 EUR + alv 25,5 %
Seuraava toteutus
13 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 555 EUR + alv 25,5 % / osallistuja

Vaikuttajaviestintä EU:ssa

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Vaikuttajaviestintä EU:ssa -koulutuksessan käydään läpi EU-lobbauksen saloja kokeneiden yrityslobbareiden, neuvonantajien, meppien ja tutkijoiden johdolla. Kurssi on jatkoa ProComin suosituille vaikuttajaviestinnän koulutuksille.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • EU-instituutiot vaikuttamisen foorumina
  • Parhaat käytännöt onnistuneesta EU-lobbauksesta
  • Millainen on hyvä EU-lobbari?
  • EU-lainsäädännön prosessi
  • Miten EU:n lainsäädäntöön voidaan vaikuttaa Suomessa?

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

13 marraskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

13 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden ammattilaisille, asiantuntijoista päälliköihin ja johtajiin, jotka haluavat oppia, miten EU-lait säädetään ja miten saada organisaation ääni kuulumaan EU:n päätöksenteossa

Koulutuspaikka

ProComin toimisto / Online-osallistuminen

Kouluttaja

Jouni Backman
Jouni Backman on toiminut kansanedustaja vuosina 1987-2007 & 2011-2015. Hallintoministerinä hän oli vuodet 1995-1999 ja ympäristöministerinä 2002-2003. Lisäksi hän on toiminut Tieto Oyj Executive Advisorina 2007–2011. Sitran vanhempana neuvonantajana Backman toimi 2017–2022.

Stefan Sundman
Stefan Sundmanilla, UPM:n yhteiskuntasuhteiden johtajalla, on yli 20 vuoden kokemus edunvalvonnasta bio- ja metsäteollisuuden aiheiden parissa niin Suomessa kuin Brysselissä. UPM:ssä hän johtaa edunvalvontatiimiä, toimii laajasti erilaisissa verkostoissa ja edistää yhtiön Beyond Fossils -agendaa tukevan liiketoimintaympäristön kehitystä.

Laura Nordström
Laura Nordström on EU-politiikkaan, vallan tutkimukseen ja lobbaukseen erikoistunut Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan ja globaalin poliittisen talouden tutkijatohtori. Hän on myös Poliittinen talous -lehden toinen päätoimittaja.Nordström on myös ennen akatemiaa työskennellyt EU-, ulko-, ihmisoikeus- ja kehityspolitiikan päätöksenteossa, muun muassa Euroopan parlamentissa ja ulkoministeriössä.

Petri Lahesmaa
Petri Lahesmaa on EU-asioiden konsultti ja EU-päätöksenteon asiantuntija, joka on työskennellyt Brysselissä vuodesta 1999 lähtien. EU:n avoimuusrekisterissä hän on ollut vuodesta 2012.

Miapetra Kumpula-Natri
Miapetra Kumpula-Natri on ollut kansanedustajana 2003–2014, 2024–, Euroopan parlamentin jäsenenä 2014–2024 sekä pääministerin erityisavustajana 2000–2003. Hänellä sydäntä lähellä ja erityisosaamista ovat EU, digitalisaatio ja tekoäly sekä datatalous kansainvälisessä kehikossa, ilmasto- ja energiapolitiikka sekä ihmisoikeudet, erityisesti lapset konflikteissa.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)
495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)
395 eur jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 25,5 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuttajaviestintä EU:ssa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu