Etsi koulutusta 👉

Accounting and Managing Numbers

Kesto
Depending on student's schedule
Hinta
161,29 EUR + alv 25,5 % (yht. 202,42 EUR)
Seuraava toteutus
Self-study, any time katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Depending on student's schedule
Hinta
161,29 EUR + alv 25,5 % (yht. 202,42 EUR)
Seuraava toteutus
Self-study, any time katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 161,29 EUR + alv 25,5 % / osallistuja

Accounting and Managing Numbers

Nainen työskentelee tietokoneen ääressä ja tekee kirjanpitoa

The course takes the student to a new level in understanding the language of numbers as part of the hospitality business.

In this course, the participant will learn the basic concepts related to financial and management accounting. The participant will be introduced to the basic cost concepts and cost volume profit analysis. Different pricing methods are also discussed.

The participants are expected to watch all the video content under each module, acquaint themselves with additional materials provided, and then take the quizzes. The quizzes can be taken 3 times and we recommend that participants watch the videos and practise until they feel they master the topic.

Course objectives

After completing the course, the participant:

  • is familiar with the basic accounting concepts
  • understands the importance of accounting in the hospitality industry
  • has the basic knowledge of cost volume profit analysis and its applications
  • identifies different pricing methods and can apply the cost-based pricing method in real-life situations

Skills

  • Mathematical skills
  • Number-awareness required in all areas of business life

Course outline

Tutorial 1. Introduction

Tutorial 2.  The Income Statement

Tutorial 3. The Balance Sheet

Tutorial 4. CVP analysis

Tutorial 5. Pricing

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Self-study, any time

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

This is an introductory course to understanding accounting and making numbers work for you in the hospitality and service business. This course is targeted to 1st-year hospitality university students, people entering the global hospitality industry, and people already working in the service or hospitality sector, wanting to broaden their skills in understanding numbers. Furthermore, this course is targeted at new entrepreneurs in the service sector.

Aikataulu

The course is carried out according to the participant's own schedule. The estimated workload is 54 hours.

Please note, that the course includes:

  • 28 videos
  • over 2 hours of video material
  • 5 quizzes

Kouluttaja

Hanna Moisio

Hanna Moisio is a Certified Hospitality Educator and Senior lecturer and works as a senior lecturer at Haaga-Helia University of Applied Sciences – on its hospitality campus. Hanna has extensive experience in accounting and teaching. Prior to her lecturing at Haaga-Helia, she worked in the auditing business gaining an understanding of a variety of service industries. She is also a Certified Hospitality Educator (CHE®).

Kustannukset

200 € (incl. VAT 25,5 %)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Accounting and Managing Numbers? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu