Etsi koulutusta 👉

Miten vastuullisuustoimien avulla saadaan kerrytettyä investointi- ja rahoitushuoltomahdollisuuksia?

YritysAkatemia, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
3 tuntia
Hinta
450 EUR + alv 25,5 % (yht. 564,75 EUR)
Seuraava toteutus
13 maaliskuuta, 2025 (+4 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
450 EUR + alv 25,5 % (yht. 564,75 EUR)
Seuraava toteutus
13 maaliskuuta, 2025 (+4 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 450 EUR + alv 25,5 % / osallistuja

Miten vastuullisuustoimien avulla saadaan kerrytettyä investointi- ja rahoitushuoltomahdollisuuksia?

YritysAkatemia

Vastuullisuus on muutakin kuin hiilijalanjälkilaskentaa, kestävyysraportointeja ja vihreää siirtymää. Kun pakottavien normien eteen on tehty kaikki voitava, on edessä edelleen se tosiasia, että kassan on kestettävä myös vihreät investoinnit ja niihin sijoitetut rahat täytyy saada takaisin  –  mielellään korkojen kera.

Vastuullista toimintaa ei ole se, että vain ylimmällä johdolla on yksinoikeus visioida ja kehittää strategioita. Vastuullisuustalkoisiin tarvitaan koko työyhteisöä. Vastuullista toimintaa on saada modernilla ja kustannustehokkaalla tavalla syvimmätkin informaatiopalaset alimmilta organisaatiotasoilta suoraan ylimmälle johdolle  –  ilman välisuodattimia.

Vain toimintakykyinen yritys voi toimia vastuullisesti ja suoriutumaan velvoitteistaan työnantajana, palvelujen toimittajana sekä asiakaspalvelijana. Kestävyyskeskusteluissa asiakasymmärrys ja kassavirtojen kasvattaminen on jäänyt taka-alalle tai päässyt jopa kokonaan unohtumaan. Tässä koulutuksessa otetaan puuttuvat askeleet nyt takaisin!

Yrityksen vastuullista toimintakykyä on

  1. jatkuvuuden turvaaminen: tasapainoinen osinko- tmv. politiikka; omistajan vastuu
  2. kilpailukyvyn kehittäminen: investointi- ja niiden rahoituspolitiikka; vastuu tulevaisuudesta
  3. henkilöstön toimintakyvystä huolehtiminen: yksikään yhteisö ei selviä nykyoloissa, jos henkilöstö voi pahoin eivätkä ihmiset tiedä mitä heiltä odotetaan; vastuu nykyhetkestä

Vasta sitten, kun edellä kuvatut perusasiat ovat hallinnassa, asiakkaat tiedetään ja heidän toiveensa tunnetaan, on hiilijalanjälkilaskennan, kaksoisolennaisuusanalyysin, kestävyysraportoinnin jne. vuoro.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 4 toteutusta

13 maaliskuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Helsinki

13 maaliskuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

28 toukokuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Helsinki

28 toukokuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Hallitusjäsenet, toimitus-/toiminnanjohtajat, johtoryhmäjäsenet, henkilöstöstä tai taloudesta vastaavat. 

Aikataulu

13.3.2025 / 28.5.2025

Ohjelma klo 09.00–12.00 +/-15 min.

Sisältö:

  • Miten organisaatiota voidaan tarvittaessa madaltaa niin, että valtaa tarvitsee käyttää vähemmän ja vastuuta kannetaan enemmän?
  • Miten rakennetaan omistajien, hallituksen ja toimitus-/toiminnanjohtajan odotukset koko henkilöstölle vaikuttavasti viestittävä järjestelmä, joka tukee yksilön vastuun kantamista?
  • Miten vastuun kantamisen onnistumista voidaan seurata?
  • Miten missä tahansa työyhteisössä päästään entistä suuremmalla todennäköisyydellä aina ja kaikissa olosuhteissa ennalta asetettuihin tavoitteisiin?

Koulutuspaikka

Etäkoulutus tai Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Kouluttaja

Riku Lehtinen

LJK, auktorisoitu liikkeenjohdon konsultti, Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen, talousmallinnuksen ja yrityssuunnittelun asiantuntija

Kustannukset

Sekä lähi- että etäkoulutuksen hinta 450€ + alv 25,5%.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu YritysAkatemian etäkoulutukseen useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Miten vastuullisuustoimien avulla saadaan kerrytettyä investointi- ja rahoitushuoltomahdollisuuksia?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
YritysAkatemia
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. Sen vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia järjestää koulutuksia laidasta laitaan, taloushallinnosta esimieskoulutuksiin, vuorovaikutustaitojen huollosta palkkahallinnon haasteisiin, sekä sopimusoikeuden kiemuroista julkisiin hankintoihin. Koulutuskalenterista...

Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu