Etsi koulutusta 👉

Työsuojelun yhteistoiminnan hyvät käytännöt

Kesto
3 tuntia
Hinta
195 EUR + alv 25,5 %
Seuraava toteutus
3 huhtikuuta, 2025 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
195 EUR + alv 25,5 %
Seuraava toteutus
3 huhtikuuta, 2025 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työsuojelun yhteistoiminnan hyvät käytännöt

Työturvallisuuskeskus

Koulutus on osa Työturvallisuuskeskuksen Vastuullista työsuojeluyhteistyötä -strategiaohjelmaa.

Muuttuva työelämä tarvitsee uusia toimintamalleja työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta huolehtimiseksi yhdessä. Kyse on yhteistyöstä monien erilaisten toimijoiden kesken eri työpaikoilla ja verkostoissa. Webinaarissa käymme läpi työsuojelun yhteistoiminnan perusteita ja kuulet esimerkkejä työpaikkojen kehittämistä hyvistä yhteistyökäytänteistä.

Tule mukaan vahvistamaan osaamistasi työsuojelun yhteistoiminnasta ja saamaan uusia ideoita yhteistoiminnan toteuttamiseen työpaikallasi.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja saa tietoa ja valmiuksia työsuojelun yhteistoimintaan ja sen kehittämiseen huomioiden muuttuvan työelämän tarpeet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työsuojelun yhteistoiminnan hyvät käytännöt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

NPS-palaute

NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

3 huhtikuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

6 marraskuuta, 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Työpaikan työsuojelun yhteistoiminnassa toimivat ja siitä vastaavat henkilöt kuten esihenkilöt, työsuojelupäälliköt, työsuojeluvaltuutetut, työsuojelutoimikuntien jäsenet yms.

Kustannukset

195 € + alv 25,5 %

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuojelun yhteistoiminnan hyvät käytännöt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu