Etsi koulutusta 👉

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Putoamissuojaimet

Työterveyslaitos, Verkossa
Kesto
4 vkoa
Koulutuskieli
suomi
Kesto
4 vkoa
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Putoamissuojaimet

Putoamissuojaimet ovat kuolemalta tai peruuttamattomalta terveyshaitalta suojaavia III-riskiluokan suojaimia. Työnantaja on vastuussa putoamissuojainten hankinnasta, käytöstä, ohjeistuksesta, käyttökunnosta ja huollosta työpaikalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Putoamissuojaimet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Moduuli antaa syventävää tietoa putoamissuojainten vaatimuksista, valinnasta ja käytöstä työssä. Tämä on TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen uusi moduuli.

Kohderyhmä

TTL Suojainasiantuntija®. Henkilönsuojainten suunnittelija, valmistaja, maahantuoja, tuotepäällikkö, tekninen suojainmyyjä. Työsuojelupäällikkö ja
-valtuutettu tai työnjohdosta vastaava esimies.

Kustannukset

280,00 EUR + alv 25,5%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Putoamissuojaimet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu