Etsi koulutusta 👉

Markkinoinnin opintokokonaisuus

Kesto
1 lukukausi
Kesto
1 lukukausi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Markkinoinnin opintokokonaisuus

Tiedätkö, miten liiketoimintaa kehitetään ja kasvatetaan? Onko liiketoiminnan vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys sinulle tärkeää? Verkko opintoina toteutettavat markkinoinnin opintomme antavat monipuolisesti työkaluja tuotteiden, palveluiden, brändien, viestinnän tai innovaatioiden parissa työskentelyyn.

Opintojaksot:

  • Markkinoinnin perusteet (6 op)– syksy 2024
  • Asiakaskeskeinen liiketoimintalogiikka (5 op)– syksy 2024
  • Kuluttajakäyttäytyminen (5 op)– kevät 2025
  • Brändijohtaminen (5 op)– kevät 2025
  • Markkinointikommunikaatio (5 op)– kevät 2025

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinoinnin opintokokonaisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Markkinoinnin osaamista tarvitaan hyvin monenlaisissa tehtävissä niin isoissa ja pienissä yrityksissä. Myös erilaiset yhteisöt ja julkisen sektorin organisaatiot hyötyvät markkinoinnin osaamisesta ja markkinoinnillisen ajattelutavan omaksumisesta.

Avoin yliopisto-opetus on hyödyllistä monissa elämäntilanteissa. Osallistuja voi esimerkiksi täydentää omaa ammattitaitoaan, vaihtaa kokonaan alaa, käyttää lukion jälkeisen välivuoden hyödykseen tai kohentaa yleissivistystään. Avoimen yliopiston opinnot sopivat myös hyvin yritysten ja muiden organisaatioiden henkilöstökoulutukseksi.

Kouluttaja

Yliopisto-opettaja Päivi Borisov

Kustannukset

395 € (kaikki 5 opintojaksoa)
Yksittäinen opintojakso 90 €

Maksu koostuu kahdesta osasta:

  • Turun kesäyliopiston opintomaksu 265 €, joka maksetaan verkkomaksuna Turun kesäyliopistoon ilmoittautumisen yhteydessä.
    Verkkomaksutavat:
    • Verkkopankit, mobiilimaksutavat (MobilePay, Pivo, Siirto)
    • Korttimaksutavat (Visa, Mastercard)
    • Lasku- ja osamaksutavat (OP Lasku, OP Tililuotto, Walley, Alisa Yrityslasku).
  • Vaasan avoimen yliopiston rekisteröintimaksu 26 €/ opintojakso, joka maksetaan opintojaksokohtaisesti Vaasan avoimeen yliopistoon rekisteröitymisen yhteydessä. Ohjeet avoimeen yliopistoon rekisteröitymisestä lähetetään sähköpostilla ennen opintojen alkua.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinoinnin opintokokonaisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Turun kesäyliopisto
Sirkkalankatu 4
20520 Turku

Turun kesäyliopisto – kaikille avointa kaikkina vuodenaikoina

Turun kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja koulutuksia erilaisiin koulutustarpeisiin on saatavilla ympäri vuoden. Turun kesäyliopiston monipuolisesta tarjonnasta löytyy kursseja niin oman osaamisen kehittämiseen,...

Lue lisää kouluttajasta Turun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu