Yleinen arvonlisäverokanta nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin 1.9.2024 alkaen. Lue lisää täällä 👆

Etsi koulutusta 👉

Projektijohtaminen

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
1 päivä
Hinta
780 EUR + alv 25,5 % (yht. 978,90 EUR)
Seuraava toteutus
23 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä
Hinta
780 EUR + alv 25,5 % (yht. 978,90 EUR)
Seuraava toteutus
23 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Projektijohtaminen

Taitotalo

Osallistavassa työpajassa saat selkeän kuvan projektijohtamisen tärkeimmistä näkökulmista ja työkaluista tavoitteen asetannasta lopputulosten juurruttamiseen.

Projektijohtamisessa on tärkeää paitsi projektin tekninen johtaminen myös ihmisten eli projektitiimin ja projektin lopputuloksen vaikutuksen piirissä olevien henkilöiden huomioiminen ja johtaminen. Projektin tuloksellisuus syntyy projektin tuotoksen käytäntöön viemisestä. Työpajassa painotetaan näitä molempia projektijohtamisen näkökulmia. Valmennuksen jälkeen pystyt viemään oppimiasi asioita välittömästi arkeen omassa projektiroolissasi.

Projektijohtamiseen kuuluu projektin tavoitteen asetannan, suunnittelun, projektin toteutuksen, projektin päättämisen johtaminen sekä projektitiimin työn tuloksellisuuden ja tiimin toimintakyvyn johtaminen. Tämän lisäksi projektipäällikkö huolehtii sidosryhmien hallinnasta ja viestinnästä, jotta kaikki osapuolet pysyvät ajan tasalla projektin edistymisestä. Projektipäällikkö seuraa ja arvioi projektin suorituskykyä yhdessä tiiminsä kanssa, jotta mahdolliset ongelmat voidaan tunnistaa ja ratkaista nopeasti. Lopuksi projektipäällikkö varmistaa, että projektin lopputulokset vastaavat asetettuja tavoitteita ja projektin tuotokset tulevat käyttöön otetuiksi. Projektipäällikön on tärkeää huolehtia myös siitä, että opitut kokemukset dokumentoidaan tulevia projekteja varten.

Ohjelmassa 

  • Projektin tavoitteet ja niiden asetanta. Miten löydämme ja priorisoimme kehittämiskohteet?
  • Projektin suunnittelu, läpivienti ja päättäminen.  
  • Projektinhallinnan menetelmät: kokonaiskuvan luominen (Road Map), Business Case, 
    riskienhallinta, viestintä, organisointi, seuranta- ja ohjaus jne. 
  • Tulosten juurruttaminen. Miten ehkäisemme riskin vanhaan paluusta? Tai miten ehkäisemme, että uusia toimintatapoja ei sovelleta tavoitteiden mukaisesti?
  • Projektipäällikkö projektitiimin esimiehenä. 
  • Projektipäällikön itsensä johtaminen, ajankäytön hallinta, töiden priorisointi ja oma työhyvinvointi. 

Projektijohtaminen -valmennuspäivä voidaan toteuttaa myös yhden yrityksen tai muun organisaation omalle henkilöstölle haluttuna ajankohtana. Kokonaishinta määritellään silloin erikseen. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

23 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Projektijohtaminen -valmennuspäivä sopii kaikille projektityössä mukana oleville. Erityisen tärkeää päivän sisältö on projekteista vastuussa oleville kuten johdolle ja projektipäälliköille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektijohtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu