Yleinen arvonlisäverokanta nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin 1.9.2024 alkaen. Lue lisää täällä 👆

Etsi koulutusta 👉

Kiinteistöjen käyttöönottotarkastusmittaukset ja vianselvitys

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 25,5 % (yht. 991,45 EUR)
Seuraava toteutus
23 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 25,5 % (yht. 991,45 EUR)
Seuraava toteutus
23 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kiinteistöjen käyttöönottotarkastusmittaukset ja vianselvitys

Taitotalo

Koulutuksessa opit paikallistamaan vikoja, tekemään SFS 6002 standardin mukaiset mittaukset ja tarvittavat korjaavat toimenpiteet ja asennukset. Vikaselvitykset tulee tehdä sähköturvallisesti ja niitä harjoitellaan käytännön rasteilla. 

Kurssilla opit tunnistamaan asennusvirheitä mittareiden avulla, tekemään aistinvaraisia tarkastuksia ja tulkitsemaan mittaustuloksia.  Rastitehtäviin sisältyvät vianselvitykseen liittyvät mittaukset.  Koulutuksessa on mahdollisuus käyttää yrityksen omia mittareita.

Kurssilla käsitellään kattavasti sähköturvallisuutta eri työympäristöissä sekä tärkeitä käyttöönottotarkastusmittauksia kiinteistösähköjärjestelmien toimivuuden varmistamiseksi. Lisäksi keskitytään vianselvitykseen, tarjotaan arvokasta tietoa ongelmien ratkaisemiseksi sekä opetetaan täyttämään käyttöönottomittauspöytäkirjat.

Koulutuksen sisältöön kuuluvat monipuoliset käytännön rastit, joissa testataan osaamista käytännössä. Harjoitustehtävät vaihtelevat yksinkertaisista monimutkaisiin. Harjoituksissa ratkaistaan erilaisia ongelmatilanteita, joita sähköalan ammattilaiset saattavat kohdata työssään.

Yhteistyöllä ja vuorovaikutuksella on merkittävä rooli koulutuksessa, ja siksi harjoitukset on mahdollista suorittaa myös parityönä. Tämä mahdollistaa tilaisuuden oppia toisilta ja kehittää ryhmätyötaitoja samalla, kun ratkotaan käytännön ongelmia yhdessä.

Koulutuksen jälkeen kykenet nopeammin ja turvallisemmin paikallistamaan sähköön liittyviä ongelmia ja tekemään korjaavia jatkotoimenpiteitä. Osaat soveltaa oppimaasi käytännön työssä ja viet arvokasta osaamista organisaatioosi. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

23 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä


  • sähköasentajille
  • kiinteistöjen sähkökunnossapidossa työskenteleville
  • huoltohenkilöstölle
  • rakennustyömaan sähköasennuksia tekeville
  • sähkölaitteiston käytön johtajille päivityskoulutuksena

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistöjen käyttöönottotarkastusmittaukset ja vianselvitys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu