Etsi koulutusta 👉

Väestönsuojan hoitajan kurssi työpaikoille

Kesto
1 päivä
Hinta
68,18 EUR + alv 25,5 % (yht. 85,57 EUR)
Seuraava toteutus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1 päivä
Hinta
68,18 EUR + alv 25,5 % (yht. 85,57 EUR)
Seuraava toteutus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Väestönsuojan hoitajan kurssi työpaikoille

Työpaikoille tarjolla väestönsuojan hoitajan kurssi!

Väestönsuojan hoitajiksi nimetyille henkilöille tarkoitettu kurssi soveltuu myös peruskurssiksi väestönsuojan huollosta vastaaville huoltohenkilöille!


Kurssin sisältö

  • väestönsuojan laitteet ja varusteet
  • suojan omatoiminen tarkastus ja vuosihuolto
  • suojan omatoiminen käyttöönotto suojautumistilanteessa
  • toiminta suojautumistilanteessa
  • tiiveyskoe

Lähikurssin pituus on yksi työpäivä, mutta verkkokurssin voit suorittaa itsenäisesti sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Koulutuksen hyödyt

Koulutus antaa valmiudet poikkeusoloja koskevaan omatoimiseen varautumiseen väestönsuojien osalta. Kurssin suoritettuasi tiedät, miten väestönsuojan omatoiminen tarkastus, vuosihuolto ja käyttöönotto hoidetaan. Kurssin suorittaneet saavat pääsyn väestönsuojan hoitajien keskustelufoorumille.

Kurssin toteutus

Tunnukset verkkokurssin suorittamiseen ovat voimassa 30 vuorokautta ja ne lähetetään sähköpostilla viimeistään ostoa seuraavana arkipäivänä. Kurssin voit suorittaa täysin oman aikataulusi mukaisesti silloin kun haluat ja niin monessa osassa kuin haluat 30 vuorokauden sisällä tilauksesta.

Vaikka kyseessä on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi, kuuluu kurssin suorittamiseen myös paljon käytäntöä. Kurssiin kuuluu esimerkiksi omaan suojaan tutustumista annettujen ohjeiden mukaisesti sekä oman kohteen dokumentaatioon tutustumista. Kurssi sisältää paljon tehtäviä, videoita ja myös 360-ympäristössä tapahtuvaa esimerkkisuojaan tutustumista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Väestönsuojan hoitajan kurssi työpaikoille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Jatkuva haku

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Tarkoitettu väestönsuojan hoitajiksi nimetyille henkilöille tarkoitettu, mutta soveltuu peruskurssiksi myös väestönsuojan huollosta vastaaville huoltohenkilöille.

Aikataulu

Verkkokurssi suoritettavissa 31.12.2024 asti.

Kustannukset

Verkkokurssin hinta on 85,56€ sis alv.

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta SPEK - Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
SPEK – Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Ratamestarinkatu 11
00520 Helsinki

SPEK – Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Turvallisuuskoulutus tuo tärkeää osaamista työpaikoille Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK) on varautumisen, onnettomuuksien ehkäisyn ja palokuntatoiminnan asiantuntija. Tarjoamme monipuolista koulutusta paloturvallisuustekniikan ja turvallisuustehtävien parissa toimiville sekä väestönsuojan hoitajille. Koulutuksista saamiesi tietojen ja taitojen avulla voit vaikuttaa oman työympäristösi turvallisuuteen ja tukea...

Lue lisää kouluttajasta SPEK – Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu