Etsi koulutusta 👉

Vastuullisuudesta kilpailukykyä vientialoille

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
3–4 kk
Hinta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Seuraava toteutus
19 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3–4 kk
Hinta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Seuraava toteutus
19 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vastuullisuudesta kilpailukykyä vientialoille

Rastor-instituutti
Kehitä vientiliiketoimintaanne vihreän siirtymän ja vastuullisuuden näkökulmasta. Tule huippukouluttajien sparraukseen ja hanki korvaamatonta osaamista itsesi ja yrityksesi kehittämiseen. Opit tunnistamaan vastuullisen liiketoiminnan mahdollisuudet kilpailuetuna ja teet vastuullisuudesta luonnollisen osan yrityksenne vientistrategiaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Vie vastuullisemmin! Vastuullisuudesta kilpailukykyä vientialoille -ohjelma on maksuton etäkoulutus, jolla vahvistat vientiä ja luot kilpailukykyä. Opiskele työsi ohella ja  

  • kehitä kansainvälisen kaupan liiketoimintaa vihreän siirtymän ja vastuullisuuden näkökulmasta 
  • luo kilpailukykyä vastuullisesta liiketoiminnasta 
  • opi analysoimaan yrityksenne mahdollisuuksia kehittää uusia liiketoimintamalleja 
  • hanki taitoja vientistrategian ja vientiosaamisen kehittämiseen  
  • luo käytännöt yrityksenne vastuullisuusjohtamiselle. 

Koulutuksessa sinulle selviää, millaisilla toimenpiteillä rakennatte vastuullisuudesta kilpailuetua kansainvälisessä liiketoiminnassa. Ymmärrys direktiivien merkityksestä vientitoiminnassa kasvaa. Tämä kattava koulutuskokonaisuus yhdistää teoreettisen tiedon ja vientiyrityksen käytännön vastuullisuusteot.

Kohderyhmä 
Koulutus on suunniteltu erityisesti kansainvälisen kaupan asiantuntijoille sekä liiketoiminnan kehittämistehtävissä työskenteleville tai henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään vientialalle. Koulutus on erinomainen lisä johtajien ja asiantuntijoiden osaamispakkiin. 

Hakeutuminen 
Koulutusohjelmaan on rajattu määrä aloituspaikkoja, ja opiskelijoiden valinta tehdään hakulomakkeella annettujen tietojen perusteella ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen voidaan ottaa opiskelijaksi kansainvälisen kaupan asiantuntijat ja/tai liiketoiminnan kehittämistehtävissä työskentelevät henkilöt tai henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään em. toimialoilla.  Koulutuksiin ei hyväksytä jo valmiiksi päätoimisia tutkinto-opiskelijoita.  

Miksi valita vientialojen vastuullisuuskoulutus Rastor-instituutista? 
Olemme pitkäaikainen, vakiintunut osaamisen kehittämisen asiantuntija. Palvelemme valtakunnallisesti, joten voit osallistua mistä päin tahansa. Kouluttajamme ovat tunnettuja alan asiantuntijoita. Koulutushenkilöstömme auttaa kaikissa opintopolun vaiheissa, meillä et jää yksin. Asiakaskokemuskyselyn mukaan asiakkaamme arvostavat toiminnassamme erityisesti asiakaspalvelun laatua, koulutuksia ja kouluttajia.

 




 

Koulutus on rahoitettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma. Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.   

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vastuullisuudesta kilpailukykyä vientialoille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu