Etsi koulutusta 👉

Tekoälyosaaja

Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
450 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
450 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekoälyosaaja

Tekoälyosaaja -koulutuksessa tähdätään osallistujien tiedollisen ja taidollisen osaamisen kasvattamiseen tekoälyn hyödyntämisessä ja kehittämisessä. Tekoälyn sovelluskohteena on ensisijaisesti oma työympäristö, mutta koulutuksen aikana kehittyvää osaamista voi hyödyntää myös muilla elämänalueilla.

Tekoälyosaaja koulutuksessa opit ymmärtämään syvällisemmin, mitä tekoäly on ja miten voit hyödyntää sitä työssäsi. Lisäksi opit käyttämään monenlaisia erilaisia tekoälytyökaluja työn tuottavuuden ja tehokkuuden lisäämiseksi, saat ajantasaista tietoa generatiivisten tekoälytyökalujen viimeisimmästä kehityksestä ja hankit osaamista tekoälypohjaisten ratkaisujen kehittämiseksi.

Koulutuksen opetuskieli on englanti ja opetusmateriaali on englanniksi. Halutessasi voi palauttaa oppimistehtävät suomeksi tai englanniksi. Koulutuksen jotkin tehtävät vaativat hieman ryhmätyöskentelyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekoälyosaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 30.11.2024

Kohderyhmä

Koulutus on sinulle, joka haluat syventää ymmärrystäsi tekoälytyökaluista, datanhallinnasta Pythonilla ja edistyneistä tekoälysovelluksista. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on ohjelmointikokemusta.

Aikataulu

Koulutus järjestetään verkko-opintoina ja opinnot voi suorittaa ajasta tai paikasta riippumattomasti, oman aikataulun mukaan ja suurimmilta osin itsenäisesti. Opinnoissa on tarjolla vapaaehtoista Zoom -ohjausta, jos tarvitset tukea tai haluat verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa.

Koulutuspaikka

Verkko-opinnot, lisäksi vapaaehtoinen Zoom-ohjaus.

Kustannukset

Koulutus maksaa 15€/op, eli yhteensä 450€. Lisäksi koulutuksen suorittaminen edellyttää muutamien tekoälysovellusten lisenssien hankkimista. Niiden kustannus on noin 20€/kk opintojen ajalta. 

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Täytä yhteystietosi, niin Hämeen ammattikorkeakoulu ottaa sinuun yhteyttä. Muistathan kurkata myös roskapostikansion – joskus vastausviestit saattavat livahtaa sinne.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella, verkossa ja kansainvälisesti. Meitä yhdistää into tarttua toimeen ja rakentaa yhteistä...

Lue lisää kouluttajasta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu