Etsi koulutusta 👉

Auditointihavainnot, keskeinen sanasto ja havaintojen käsittely auditoinnin jälkeen

Kesto
2 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Auditointihavainnot, keskeinen sanasto ja havaintojen käsittely auditoinnin jälkeen

Tässä lyhytkoulutuksessa käymme läpi auditointihavaintoja, auditointiprosessin termistöä, sekä havaintojen käsittelyä auditoinnin jälkeen.

Auditoijan rooli on löytää tosiasioihin perustuvaa objektiivista näyttöä siitä, missä määrin auditointikriteerit täyttyvät. Auditoijan roolina on myös yhdessä auditoitavan kanssa löytää kehitysmahdollisuuksia.

Termistön tunteminen puolestaan on olennainen osa standardien tulkintaa ja soveltamista. Termistön avulla voidaan varmistaa, että standardin käsitteet ja termit ovat yhdenmukaisia. Kun standardin käyttäjät ymmärtävät termit samalla tavalla, se vähentää tulkintaeroja ja parantaa standardin soveltamista. Tällöin auditoija ja standardin soveltaja puhuvat ”samaa kieltä”, jolloin myös auditointihavaintojen käsittely on yhdenmukaista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Auditointihavainnot, keskeinen sanasto ja havaintojen käsittely auditoinnin jälkeen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin auditointiprosessia ja siinä käytettyjä termejä, esim. johtamisjärjestelmän rakentamisesta vastaavat henkilöt, laatupäälliköt, sisäiset auditoijat ja poikkeamien vastaamisesta vastaavat henkilöt.

Aikataulu

Aikataulu 12:15-14:15

Sisältö
-Auditointisanasto - keskeinen sanasto tulosten todennukseen
-Auditointihavainnot
-Auditointihavaintojen käsittely auditoinnin jälkeen
-Keskustelu, kysymykset

Kouluttaja

Hanna Manninen 
johtava arvioija / lead auditor, kouluttaja / trainer - Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Hän auditoi elintarviketurvallisuus-, QHSE- sekä energiatehokkuusjärjestelmiä. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Auditointihavainnot, keskeinen sanasto ja havaintojen käsittely auditoinnin jälkeen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Bureau Veritas Finland
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

Maailmanluokan kumppani osaamisen kehittämiseen

Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Bureau Veritaksen n. 50 asiantuntijan joukko palvelee Suomessa asiakkaitaan sitoutuen kaikessa toiminnassaan vahvoihin eettisiin periaatteisiin. Globaalisti Bureau Veritaksella on yli 78 000 työntekijää ympäri maailmaa. Bureau Veritaksen koulutuspuoli tarjoaa kattavia ja...

Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu